martes, 21 de septiembre de 2010

Parfums de Nicolaï tik pradėjo savo naujausias moteriškas kvepalų kūrimas Paryžiuje.


Nicolai-kiss-me-tender-B.jpghttp://buscatuperfume.blogspot.com/

Dėmesio skirdamas Quintessentially Belle epoque gėlė, birių Heliotropas taip pat vadinamas "Vyšnių pyragas" savo pyragai panašūs kvapas, tai vadinama Kiss Me Tender.

Floriental sudėtis pasirašo Grožis Patricia de Nicolaï,

"Patricia de Nicolaï tikslai nuožiūra, vilioti ir elegancija, patirtimi ji įgijo 20 metų vaisius, nes jos tinklą buvo sukurtas. Bet vis tiek vandenyse Run Deep ... už Kiss Me Tender, išdykęs kvepalai slepiasi. Kai Jums artimas, jis bewitches jums neišvengiamai kvepiantis takas. Jis duoda moterims kvapus gėlės, kurios išskiria savo kvepalų pritraukti savidulkių vabzdžių .".... magija


Patricia de Nicolaï paaiškino, kad rašyti kvepalus ji leisti sau būti vadovaujamasi daugelio gamtos aspektų Heliotropas.

Nors daugelis žmonių gali būti naudojami galvoju, kad Heliotropas kvepalai negali būti natūraliai atkurti, šio gėlių kvapas iš tiesų gali būti išgaunamas iš naftos absoliuti forma, nors retai to nepadarėte pramonės dėka lengvai prieinamas patogi sintetinio ekvivalento, Heliotropin, kurios vis dėlto turi būti sukonkretinti daugiau Tikime.

Čia Grožis pranešta, pademonstravo savo atkurtą gėlių kvapas su natūralių esencijų turto, pavyzdžiui, ylang-ylang, jazminų, apelsinų žiedai, kartoko migdolų ir vanilės pupelių. Kvepalų papildomas aplinkybes šiltas prieskonių kaip skiltelė ir cinamono susimaišymo su sumedėjusių ir Muskuso pastabas.

"Labai jausmingą vibracijos savo trasa sukurti nenugalimos noras bučiuotis, kad niekas negali atsispirti ... leiskite sau norėti!"

Eau de Parfum tiekiamas 30 ml ir 100 ml purškalas buteliuose.


No hay comentarios: