martes, 28 de septiembre de 2010

Алессандра Амбросіо і Адріана Ліма сприяння дух в Майамі

alessandra ambrosio y adriana lima promocionan un perfume en miami


http://buscatuperfume.blogspot.com/



Два найбільш популярних Ангели Victoria's Secret літав у Маямі на представлення нових духів. Лілі Олдрідж і Адріана Ліма була обрана, щоб дати відтінком кольору і краси в даній акції, так як майже всі, що диски білизна марки, обов'язково буде успіх.

"Бомба" було вибрано ім'я для нового продукту з печаткою чуттєвість все сприяло Victoria's Secret і був в Майамі, де він хотів дати совок для ринку в руках двох моделей котируються на якийсь час. Два ангели, які стали образ дух, а сам бренд відрізняється солодощі.

Це було в центр Вентура і пішов до численних пресі знаю докладно про Красу цих двох жінок. Каліфорнійська Лілі, з його 24 років не повинні робити занадто багато зусиль для підвищення своєї красою, сказав, що його фокус у тому, щоб "спати багато, пити воду і спорту." Для Адріана, Бразилія 29, максимальна разова це "любов, як ви."

Щоб сприяти як носять короткі чорні з відповідними чоботи, і вони були дуже чуттєвий, повністю присвячений її ролі цікавих жінок. Що стосується, як вони використовують парфуми, щоб Адріана дуже важливо, тому що, коли ви подорожуєте вгору, спрей подушку так, що ваш чоловік і ви не повинні забувати ні на секунду. Лілі любить розпорошують його з голови до ніг, як друга шкіра.

No hay comentarios: