martes, 28 de septiembre de 2010

Дух Нью-Йорка.

Космополітичне місто Нью-Йорк, яка також називається "Велике яблуко" має декілька продуктів, які платять данину, і серед них стоїть відмінна дух: Eau De Нью-Йорку. Цей аромат був створений відомим Кількість облігацій компанія № 9 "відома своєю екзотичною і прекрасною пляшки дух.


Дух був запущений в 2004 році, і кожен сезон знову посилені як класичних міжнародних парфумерії. Поєднання літер була розроблена Віра Varone з Robertet, які змішалися аромати грейпфрута, бергамота, мандарина, petitgrain ефірну олію, гарденії, білої лілії, базилік, мускус, дубовий мох, неролі і жасмину. для аромату, де зазначає, пофарбовані зеленим кольором, покрита дуже свіжий цитрусовий аромат.

Сухий аромат, в той час як унісекс, ідеально підходить для жінок спонтанне, свіжої і молодий. Пляшка перлина дизайну. Представляє зірки, як і багато людей, що живуть у Великому Яблуці. Виробник перли, вибита плитка, які імітують метро міста, в різні кольори, контейнер вдається бути так цікаво, як зміст.

Ціна цього парфумів для чоловіків і жінок, складає 150 євро за пляшку 100 мл і 112 євро, 50 мл флакон. Варто спробувати. У вас, хлопці, що ви використовуєте? Залиш свій коментар.

No hay comentarios: