domingo, 29 de agosto de 2010

perfume - parfum - fragancia - fragance - parfumu: Cum de a distinge o imitaţie precis al unui parfum original

http://buscatuperfume.blogspot.com/


Parfumuri de piaţă

Azi am fost la piata pe săptămână rulează în jurul toate se opreşte pentru imbracaminte, incaltaminte, accesorii si parfumuri vândute de pe aceste pieţe, fără control prea mult. Un prieten a vrut să cumpere un parfum Calvin Klein: a fost o imitaţie.

În primul rând Hai sa vorbim despre două tipuri de imitaţie. Imitaţie grosier de un nume similar şi design similare este de obicei foarte ieftine. Cea de a doua, o copie exacta a tot ceea ce: culoare, nume si design. Celofan este, de obicei mici şi, adesea, costul jumătate din preţul iniţial sau altceva.

Celofan că nu există nici o garanţie de autenticitate. Setează dacă un cod de bare este, în cazul în care lista de ingrediente este listat cu litere mai mari decât de obicei şi în cazul în care se face.

Tentaţia de a cumpăra un parfum

CK Unul care a vrut să cumpere prietenul meu a fost o copie foarte bun, greu de distins. Dar a fost făcut-in-nimic. Acesta ar trebui să s-au făcut-in-UE sau chiar made-in-SUA. Nu am avut nici codul de bare sau a adresei producătorului.

Nici-ar putea citi: "agregate Vanzare rezervate pentru dealeri", în limba engleză sau franceză. Şi de calificare doar a venit în mililitri (ml), au fost uncie lipseşte (Oz.). Pe scurt, o mizerie de înşelăciune.

Ca să nu mergi pentru a deschide un pachet (cât mai deschis, a alerga pentru a cheltui banii pe altceva), nu puteţi vedea ce sticla. Întreabă întotdeauna laborant, verificaţi flacon şi miros de parfumare. De acolo, este o chestiune de noroc şi de loterie.

No hay comentarios: