miércoles, 18 de agosto de 2010

Miért mi őrült szag?

http://buscatuperfume.blogspot.com/

Miért mi őrült szag?

Erre a kérdésre, hogy volt tegnap El Pais Semanal, a válaszadók nagyon készségesen válaszolt, és bevallja, hogy igen, a szaga az Ön partnere egyedi nekik.

Mindenki tudja, hogy ez a befolyás minden feromonok, ezeket az anyagokat, hogy létrehoz és szolgálni elcsábítani, és vonzzák az ellenkező nemhez tartozik.

Ana Milan, színésznő és műsorvezető azt mondta, hogy "1.000 férfiak tudták azonosítani behunyt szemmel", és hogy "érzek megõrjít, mert csak rá tartozik ...".

A válaszadók egy másik, ezúttal egy férfi válaszol költőibb, de ugyanolyan testi: "Mert ez nem olyan, mint bármelyik másik. Pazar női illat! Craving illata a fahéj és a szerecsendió keveréke. Az illat, hogy a hő fokozza a nyári és a téli hideg nem eloszlatni ... " .

És a harmadik, amit szerettem, azt mondta: "Személy szerint, ez tesz engem, és felhívja őt nekem illatát frissen lezuhanyozott test és a test izzad. Érzek a haját, nyakát, szeretlek snuggling a mellét és illata újra és újra Egyszer, átadva a dereka körül és elveszíti magam körül szaglászó minden szegletét a tested. Poque ha valami őrült, ez a szag a bőrét. "

Mindenkinek volt egy himnuszt az illata a partnered, mert vonz, elcsábítja őket, és ad nekik, amit ők úgy értékelnek, mint vágy.

De ez továbbra is azt mondták tegnap. Az idők során, még ha szereted a partnered, ha nincs vágy, a tengelykapcsoló a szag eltűnik. Ön nem a képzelet, ha azonosítja magát, ha továbbra sem azonosítja azt.

No hay comentarios: