domingo, 15 de agosto de 2010

2010 m. vasaros Kvepalai


http://buscatuperfume.blogspot.com/



Aukšta temperatūra aušintuvas reikalauti aromato ir minkštas. Pagrindiniai įmonių išleisti specialiuose leidiniuose jos grožis pritaikyti vasaros sezonui. Nors viena galimybė gauti vasarą versija įprastą kvepalus, aš patars jums mėgautis veislę ir bandyti naujus kvapus. Jūs begalybės pasirinkimų.



DKNY Woman 2010 m. vasaros yra šviežios versija DKNY Moteris ir kvapai, magnolija, mandarinas, mango, frezija, jazminų, apelsinų žiedų, santalas ir kedro. Kitą pasiūlymą, įmonės taip DKNY pavasario Iris labai moteriškas kvepalų su lelijos ir Violetiniai kvapas.



DKNY Iris

Iris DKNY



Giorgio Armani taip pat sukūrė labai švieži ir moteriškų kvepalų, Acqua di Gioia, kvepalų įkvėptomis gamtos, kuri sujungia banknotų ir vandens augalų, tokių kaip mėta, citrinos žiedų arba jazminų vandeniu.



Giorgio Acqua

Giorgio Acqua



Klasikiniai Calvin Klein lyties kvepalų reinvents pati dar vieneriems metams, pagal CK One Summer 2010 pavadinimu. Jo įprastas butelis šių metų nusidažyti oranžinės ir geltonos. Aromatas sudaro atmainų arbūzas, kriaušės, mandarinai, kalkių lapai, violetinė lapeliai, medetkų, Verba, vandens lelijos, Paczula ir muskuso.



CK 2010 m. vasaros

CK 2010 m. vasaros



Šiais metais viena iš klasikinių Eau de Rochas kvepalų's 40. Gimimo ir švęsti pradeda savo vasaros versija Eau de Rochas Fraiche. Tai lengvas kvepalų, labai panašūs į originalus. Jei esate normalus kvepalų, nedvejodami jį išbandyti.
Fraiche Eau de Rochas

Fraiche Eau de Rochas



Labai Irresistible Givenchy Summer Vibracija yra dar vienas sėkmingas versija. Tai gėlių aromatas itin dera sultingi pastabos ir rūgšties, pavyzdžiui, mandarino ir juodųjų serbentų, ir fono liesti, penkių rūšių rožės. Šviežio oro gūsis ant odos.
Labai nenugalimas Givenchy

Labai Irresistible Givenchy



Vaikams taip pat turi pasirinkti. Kvepalai yra tvirčiausias vyras vasarą daugelis iš jų yra nemalonūs.

Mūsų pirmasis pasirinkimas yra Armani Code vasara, kompozicija, apimanti vaisių aromatais su jūros vėjas. Bergamočių, citrinų, neroli ir žalios vynuogės gauti, kad sukelti Viduržemio jūros oro ir alyvuogių lapų. Saugus statymas.

Tommy 2010 m. vasaros, yra pagrindo aromatas jazminų, šalavijų, kedro ir Paczula.


Tommy 2010 m. vasaros

Tommy 2010 m. vasaros



Burberry Summer yra ribotas leidimas remiantis mišinys iš medienos ir citrusų. Tai vasaros versijos namų kvepalų Burberry standartas, ir taip pat yra moterų versija.
Burberry Summer

No hay comentarios: