jueves, 21 de octubre de 2010

Jean Paul Gaultier. Eau de Toilette je charakterizován jeho sílu a svěžest, díky směsi z máty a vanilky

To je jedna z vůní číslo jedna v Evropě, především ve Španělsku. A s největší pravděpodobností více než jeden měl nebo má v držení tohoto legendárního parfému Jean Paul Gaultier. Eau de Toilette je charakterizován jeho sílu a svěžest, díky směsi z máty a vanilky, která je, neomylný recept na jejich úspěchu.
http://buscatuperfume.blogspot.com/


Je to parfém, který je určen pro muže klasické, sexy, mladistvé a zejména mužského pohlaví. To bylo vyvinuto ve stejném Jean Paul Gaultier v roce 1995 s cílem produkovat sladkou vůni a intenzivní, ale svěží a nesrovnatelné trvanlivost.

Je obsažen v balíčku, který hraje muže trupu, což je klasický parfém ve španělštině. A stejně jako u jiných značek, ale také má několik produktů, které jsou odvozeny z vůně, jako deodorant, sprchový gel a balzám po holení. Si můžete koupit společně s vaší oblíbenou vůní.

Vzhledem k Pronikavý úspěch Le Male, vydala limitovanou edici, na níž se nazývá "Super Le Male." Reinvention nejen obsah, ale také kontejner může být viděn skrz siluetu lahve, která reaguje na vzhled superhrdiny.

Pokud si chcete vyzkoušet můžete najít v každém parfémy, drogerie nebo obchodní dům v zemi. Všimněte si, že 125 ml láhev stojí kolem 70 eur.

Takže pokud vidíte, že jste se setkal s Le Male Jean Paul Gaultier, pak zkuste novou verzi "Super Le Male" a cítit se celý Superman. Pospěšte si, protože si to je v limitované edici. Využijte a vytlačit každou kapku smyslnost, svěžest a radost, jak uvidíte více vašich nohou.


No hay comentarios: