martes, 21 de diciembre de 2010

Kā atšķirt precīza imitācija oriģināls smaržas

http://buscatuperfume.blogspot.com/

Kā atšķirt precīza imitācija oriģināls smaržas

Tirgus smaržas

Šodien man bija iknedēļas tirgus skraida visiem pieturas apģērbu, apavu, aksesuāru un smaržvielas pārdoti minētajos tirgos bez pārāk liela kontrole. Draugs gribēja nopirkt Calvin Klein smaržu, tā bija imitācija.

First let's talk apmēram divu veidu imitāciju. Rupja imitācija līdzīgs vārds un līdzīgas konstrukcijas parasti ir ļoti lēti. Otrkārt, precīza kopija viss: krāsa, nosaukums un dizains. Celofāns parasti ir zems un bieži ir izmaksas pusi sākotnējo cenu vai kaut kas cits.

Celofāns, ka nav nekādas garantijas par īstumu. Nosaka vai svītrkoda ir, ja sastāvdaļu sarakstā ir uzskaitītas ar lielākiem burtiem nekā parasti, un, ja tas ir veikts.

Kārdinājums nopirkt smaržas

CK One, kas vēlējās iegādāties mans draugs bija ļoti labs eksemplārs, grūti atšķirt. Bet tas bija made-in-neko. Tas būtu bijis made-in-ES vai pat made-in-ASV. Man nebija svītrkods vai adresi ražotājam.

Ne var lasīt: "pārdošanas rādītājus rezervēts dīleriem" angļu valodā vai franču valodā. Un tikai prasme ienāca mililitriem (ml), trūka unces (Oz.). Īsi sakot, haoss maldināšanu.

Tāpat kā nav gatavojas atvērt pakete (kā atvērt, palaist tērēt naudu par kaut ko citu), jūs nevarat redzēt pudeli. Vienmēr jautāt testētājs pārbauda pudelēm un smarža aromāts. No turienes, tas ir jautājums par azartspēļu un loterijas.

No hay comentarios: