lunes, 7 de diciembre de 2009

Brioni pradės savo pirmąjį aromatas vyrams nuo 1958

Brioni parašas, vienas tikras atstovai Italijos prabanga, pradės naują Limited Edition kvepalų "Brioni". Tai yra pirmasis leidimas pateikti Italijos namas Vyriška kvepalus už daugiau nei pusę amžiaus. Tik Invazija Brioni į vyriškų kvepalų pasaulį 1958 metais, kai įmonė pristatė riboto asortimento aromatai, pvz Kelno "Good Luck".

Dabar, 51 metų, Brioni pradėjo naują Limited Edition aromatas, kaip nuo 65-ųjų prabangos pasirašymo minėjimo. Aromatas "Brioni" yra Dedikacija "La Dolce Vita", super-kolonija vanduo bus prieinami tik iš paskutinę spalio savaitę bent Brioni parduotuvės ir prabangos parduotuvių eiga.

Aromatas "Brioni" parodo, kad Italijos firma, stilius labiau klasikinis ir elegantiškas su šiuolaikine ir jausmingumo, kuris yra šio dėmesį į kokybę ir detalių, kurie tapo žinomas atskirti bendrovės. Ir iš esmės, kaip įvynioti ir šio kvepalų kampanija buvo skirta tik Brioni.

"Brioni" bus pristatytas spalio 14 d. į išskirtinę šalies Londone. Pristatymas vyks Brioni generalinis direktorius Andrea Perrone ir vokalistas legendinės grupės "Roxy Musix Bryan Ferry, kuris bus pridėtas prie pagrindinių atstovų mados, muzikos ir socialinės Voda Londone.

No hay comentarios: