lunes, 22 de noviembre de 2010

Kvepalai vyrams pagal asmenybė

http://buscatuperfume.blogspot.com/

Kaip malonu, yra gali būti suvokiamas, ypač kvepalų vyras, o kitas asmuo tą pačią kvepalų, atsiprašau, net įžeidimas. Mes paprašė, kad būtų efektas?. Ir ši suma nieko kito, kaip neteisingą pasirinkimą perkant aromatas.
Pirma, mes pažymime, kad kvepalų kvapas skiriasi nuo vieno prie kito, siekiant daryti įtaką odos, kūno temperatūros ir riebalinių sekrecijos pH. Jis taip pat sakė, kad tai, ką nustato, kad kvepalai trunka ilgiau, kad kai kurie turi daugiau meistras kaip kitiems, bet tai yra visiškai klaidinga, nes ji yra įrodyta, kad rūgštingumas odos laipsnis, kuris sukelia jį.
Spręsdamas, ar pirkti kvepalai dėmesį į šiuos dalykus:

* Geriausia yra purškimo į orą šiek tiek ir jaučiasi takas paliktas kvepalų, jei norite išbandyti ant odos, idealas yra riešo. Jei manote, aromatas susilieja su jūsų odos, mišiniai su savo jausmus ir prisitaiko prie jūsų asmenybės, tada pirkti. Tą patį galima padaryti, jei ji yra kvepalų, kad yra mylėti ir gerai žinau, asmuo, gaunantis dabar.
* Po to, kai įsigijote yra svarbu žinoti, ką aplicártelo strateginėse vietose, tai yra, kai jie jaučiasi labiau širdies plakimas, kaip kaklas, kaklo, riešų, o už ausies spenelio.

Kaip pasirinkti kvepalus?:

* Jei išeinantis ir pasižymi dinamiškais ir nustatoma, kvapai, kad eiti su savo asmenybę yra gėlės, švieži kvapai, levandų ir citrusinių.
* Laimingas vyras ir spontaniškas Simpatinė asmenybė turi pasirinkti vaisių ir gėlių aromatai (mišri gėlių esencijos ir cítrricos, apelsinų ir citrinų).
* Romantiškas?, Turite naudoti saldaus aromato, šiltų ir rytietiškos (idealus balansas tarp gėlių ir prieskonių).
* Jei esate subrendęs ir subalansuoto aromatai, kurie labiausiai dera su jūsų asmenybė yra šviežios ir natūralios kvapiosios medžiagos.
* Dėl intravertiška, drovus ir tylus puikiai tinka rytietiški aromatai.
* Vyrams, protingas, nepriklausomą, plonas ir įsitikinęs, gėlių aromatai yra tie, kurie geriausiai atitinka jūsų asmenybę.

Galiausiai vyras kvepalai yra jo asmenybės veidą ir tik jis žino, kad jo metu gylyje.

No hay comentarios: