martes, 29 de junio de 2010

perfume - parfum - fragancia - fragance - parfumu: Kaip atskirti tiksli imitacija originalus kvepalai

http://buscatuperfume.blogspot.com/

Rinkos kvepalai

Šiandien man buvo ne kas savaitę rinkoje veikia apie visas drabužių, avalynės, aksesuarų ir kvepalų šiose rinkose parduodamos be pernelyg kontrolės stotelių. Draugas nori pirkti Calvin Klein kvepalus: jis buvo imitacija.

Pirmiausia pakalbėkime apie dviejų rūšių imitacijos. Šiurkščiavilnių imitacija panašaus pavadinimo ir panašios konstrukcijos dažniausiai yra labai pigūs. Antra, tiksli kopija viskas: spalvos, pavadinimas ir dizainas. Celofanas paprastai yra žemos ir dažnai išlaidų pusė pradinė kaina ar kažkas kita.

Celofanas, kad nėra jokio autentiškumo garantija. Nustato, ar yra brūkšninis kodas, jeigu ingredientų sąraše, yra išvardyti su didesnėmis raidėmis nei įprastai, ir kai jis yra pagamintas.

Pagunda pirkti kvepalus

CK Tas, kuris norėjo pirkti mano draugas buvo labai gera kopija, sunku atskirti. Bet tai buvo padaryta-in-nieko. Jis turėjo būti pagaminti iš ES ar net pagaminti iš JAV. Turėjau brūkšninis kodas ar adresas.

Nei galėtų skaityti: "Parduodama suvestinių saugomos Dileriams" anglų ar prancūzų kalba. Ir tik įgūdžių atėjo milliliters (ml), trūko uncijos (Oz.). Trumpai tariant, apgaulės netvarka.

Kaip ketiname atidaryti paketą (kaip atidaryti, paleisti išleisti pinigus kažkas), tu negali matyti, ką butelį. Visada klausti testeris, patikrinkite buteliuko ir kvapo kvepalų. Iš ten, tai lošimų ir loterijų srityje.

No hay comentarios: