domingo, 20 de junio de 2010

Ar jūs kada nors susimąstėte, kas yra ingredientus galite naudoti kvepalų?

Ar jūs kada nors susimąstėte, kas yra ingredientus galite naudoti kvepalų? Kaip tradicinės kosmetika, dažniausiai sintetiniai aromatai yra ingredientų, kurie yra geros sveikatos. Sužinokite, kas toksiškos medžiagos yra tradicinių kvepalų ir taip kas gamtos grožis privalumus.

Kokios medžiagos yra kvepalai?
Daugelis kvepalai naudoti sintetinius muskusų ir ftalatų ar ftalatų esteriai. Šie junginiai yra dedamos medžiagos plastikas padidinti jų lankstumą. Parfumerijoje, nenaudojamų kaip tirpikliai. Ftalatų gali būti kenksmingos sveikatai. Pasak kai kurių tokios kaip "Greenpeace" organizacijos, ftalatų gali būti kenksmingos reprodukcinės sistemos. Be to, nėra lengvai biologiškai skaidoma. Dėl šių priežasčių kai kuriose šalyse, dėl ftalatų žaisluose su gamyba yra reglamentuota.

Kas ingredientus naudojant organinius kosmetika?
Gamtos grožis, naudojant eterinius aliejus vietoj sintetinių muskusų. Taigi, gauti šviežių ir natūralių kvepalų, o sveikas ir ekologiškas. Gardis, panašaus pobūdžio, yra įvairios: jazminų, rožių, apelsinų žiedai, pipirai, serbentai, vanilė ... Sužinokite, kas jums patinka!

Citrusaparadis rasti daug gamtos kvepalai vyrams, moterims, vaikams ir kūdikiams. Šie kvepalai buvo sukurti prestižinių markių ir jų aromatas yra unikalus gamtos laikas. Pabandykite juos ir pirkti patogiai namie!

Ar naudojate gamtos grožis? Pasidalinkite savo patirtimi su mumis.

No hay comentarios: