martes, 1 de febrero de 2011

Підготовка свіжий аромат одеколону


http://buscatuperfume.blogspot.com/


Тривалість: 10 хвилин

Відсотки

• Сутність / с, переважно від 3%
• 65% алкоголю tridistilled
• Завантажте 2%
• 30% дистильованої води
• Антиоксидантний 2% по вазі сутність

Інгредієнти доступні в магазинах, які продають продукти ароматерапії, свічок і мила або аптеках

Приклад за один літр
Склад:


• 30 мл. Сутність (аромат до смаку).
• 650 мл. Tri-дистильованої алкоголю додаткових нейтральних.
• 300 мл. дистильованої води.
• 0,06 грама BHT (необов'язково, ніякої підготовки окислення допомоги, гранульовані речовини)
• 20 мл. Мускус для фіксації або кріплення зроблено (необов'язково, допомагає у встановленні духів)

Інструменти:
• Скляна пляшка або ПЕТ-пляшки (скло, якщо це можливо)
• Мірний стакан
• Холодильник
• чисті пляшки
• Стікер
• насос бризок *
• Воронка скла *

Порядок дій:
1. Налийте в скляну пляшку гранул BHT і 50 мл. алкоголю.

2. Кришка пляшки та струсіть, поки зерна повністю розмита.

3. Додати суті, фіксує і 500 мл. алкоголю, накрити кришкою і суміш знову об'єднати суміші.

4. Додати в трохи дистильованої води у вигляді дроту (*).

5. Додати залишився алкоголь і знову перемішати, щоб об'єднати всі.

6. Кришка пляшки щільно і несе холодильник на 30 днів.

7. Розкол в насос спрей пляшки і етикетки з дати початкової підготовки, упаковки дата, номер партії і термін придатності.

Закінчення строку:

Лосьйон підготовлений за цією технологією становить близько 2 років, після чого можна приступати до окислення, стає темнішим і сильнішим від нього аромат.

Рекомендації:

Цей продукт буде тримати у повній відповідності його щільно закриті в прохолодному, сухому і темному.

(*) При додаванні води, в деякий момент у підготовці каламутніє, припинити додавання води і спирту до повного відновлення його різкість. Не важливо, якщо ви не на 100% доданої води. Це може статися з певною суті, як не у всіх є ж "поглинання" води.

Є поєднання ідеальне поєднання цитрусових або запах лимона і квіткові фрезії, жасмину і троянди.

No hay comentarios: