jueves, 29 de julio de 2010

perfume - parfum - fragancia - fragance - parfumu: Jak rozlišit přesné napodobeniny originálních parfémů

http://buscatuperfume.blogspot.com/



Trh parfémy

Dnes jsem byl na týdenní trh pobíhal všechny zastávky na oblečení, obuvi, doplňků a vůní prodávané na těchto trzích, aniž by příliš mnoho řízení. Přítel chtěl koupit parfém Calvin Klein: byla to napodobenina.

První let se bavit o dva druhů imitace. Hrubé imitace podobného jména a podobné konstrukce je obvykle velmi levné. Druhé, přesná kopie všechno: barvy, jméno a designu. Celofán je zpravidla nízká a často stojí polovinu původní ceny, nebo něco jiného.

Celofán, že neexistuje žádná záruka pravosti. Určuje, zda je čárový kód, je-li seznam složek je uvedena s větším písmem, než je obvyklé, a je-li to.

Pokušení koupit parfém

CK One, který chtěl koupit můj přítel byl velmi dobrý kopii, těžko rozlišit. Ale to bylo provedeno-v-cokoliv. To by musela být provedena-in-EU, nebo dokonce z-in-USA. Neměl jsem s čárovým kódem nebo adresa výrobce.

Ani mohli číst: "Prodej agregáty vyhrazen pro obchodníky" v angličtině nebo ve francouzštině. A jediná dovednost přišel v mililitrech (ml), chyběly unce (Oz.). Stručně řečeno, nepořádek podvodu.

Stejně jako se chystáme otevřít balíček (jako otevřený, běh utrácet peníze na něco jiného), můžete se podívat, co láhev. Vždy se zeptat tester, zda láhev a vůni vůni. Odtud je to věc náhody a loterie.

No hay comentarios: